Ändra teman i HTC Touch telefoner – Uppdaterad

Ändra teman i HTC Touch telefoner – Uppdaterad

black_carbonPå Thetouchblog  kan man hitta olika teman till HTC Touch telefoner (Thetouchblog har tyvärr upphört). För att kunna installera ett tema i HTC mobil måste man ha programmet TF3D Config Tool installerad i telefon. Den kan man också ladda ner från samma sida. Filen man laddar ner är i .cab format. Om du aldrig har installerat .cab fil gör följande:
Koppla telefon med usb, flytta .cab fil till telefon, koppla ur usb anslutning, hitta filen i telefon med hjälp av Utförskare, dubbelklicka på den och installation startar automatisk. Alltså packa inte upp filen i dator.
diamond_tf3d_config
Varje tema du laddar samlar du i en mapp på telefon (överföring från dator via usb). När du öppnar TF3D Config Tool kan du välja den tema (titta på bilden till höger) du vill ha, klicka på Apply och då håller det på ca 2-3 minuter. Efter det måste man starta om telefon och då startar den med den nya tema.

Enkelt och smidigt. Min favorit tema i HTC mobil är O2 Blue. Kvalitet på teman är lite olika, det är bara att ladda ner och testa. Lite frustrerande med så många omstarter bara.