Bästa telefonerna för bettingappar

Bästa telefonerna för bettingappar

Många minns nog tiden när man var tvungen att maka sig ner till tobaksaffären eller spelbutiken för att hinna lämna in veckans Stryktipsrad innan klockan 15 på lördagseftermiddagen.

I dag känns denna tid väldigt avlägsen då man numera tack vare Internet kan satsa pengar på i stort sett vad som helst, när som helst. Tack vare olika bettingappar behöver man nu längre inte ens ha tillgång till en dator utan det går alldeles utmärkt att betta på bussen till eller från jobbet.

När man använder sig av bettingappar kan det ju också vara bra att ha en bra smartphone och just därför tänkte vi här och nu kika lite närmare på de bästa telefonerna för bettingappar.

Smartphones för bettingappar topp 3

Iphone 6

Med en HD-skärm och ett A8-chip som bygger på andra generationens 64-bitarsarkitektur är Iphone 6 en telefon av mycket hög klass. Lägg där till en kraftfull M8 motion-processor och du har en smartphone som är i det närmaste idealisk för bettingappar.

Framför allt vid livebetting är det viktigt att ha en bra och pålitlig processor som snabbt klarar av att överföra information.

Samsung Galaxy S6 Edge

En annan telefon som lämpar sig mycket bra för bettingappar är Galaxy S6 Edge som har en 5,1-tumsskärm och en 8-kärnig processor på 2,1 GHz, vilket gör att du kan få ut maximalt av alla bettingappar.

Tack vare den kraftfulla processorn och ett minne på hela 3 GB behöver du heller inte vara orolig för att bettingapparna ska bli långsamma eller inte fungera. Du kan helt och hållet fokusera på ditt spelande.

Huawei P8 Lite

För den som vill komma lite billigare undan, men som ändå vill ha en smartphone med hög prestanda är Huawei P8 Lite ett utmärkt och kanske framför allt ett prisvärt alternativ.

Förutom en stor 5-tumsskärm har Huawei P8 Lite även en 8-kärnig processor 1,2 GHz och utöver det även ett RAM-minne på 2,0 GB. Detta sammantaget gör att du har en smartphone som fungerar bra för alla typer av krävande appar som till exempel bettingappar.

 

Pengarna tillbaka vid förlust

En bra smartphone är förstås inte allt när det kommer till betting, det krävs givetvis också att man har bra kunskap om det man väljer att satsa på. Vill man öka sina chanser till vinst kan det vara bra att läsa på och ta del av de olika oddstips som många spelbolag erbjuder.

I dag erbjuder många av de stora bettingbolagen spel i appar. Ett bra tips är att välja en bettingapp där man även får en bra bonus. Hos en del spelbolag kan man få så mycket som 100 % eller mer i bonus. Vissa spelbolag erbjuder också ett gratis bet där man får pengarna tillbaka vid en eventuell förlust.

Lägg ner lite tid på att hitta en bra bonus, det kan löna sig i längden.