Bonusar i appar

Bonusar i appar

Det är vanligt att man får extra bonusar av olika slag, ofta genom poäng, fri frakt eller någonting på köpet, när man använder eller betalar genom företags olika appar och de har ett poängsystem. Ett exempel är restaurangkedjan Pinchos, som är en helt kontantfri restaurang och där man kan betala notan direkt i appen. När man gör det samlar man bonuspoäng som man sedan kan byta mot mat vid nästa besök. Man kan även använda appen för att tillkalla kypare om man behöver betala med kort. Även olika klädkedjor, till exempel KappAhl, ger medlemmarna exklusiva erbjudanden och medlemsförmåner direkt i mobilen och erbjuder nya medlemmar en summa bonuspoäng, vilka kan bytas mot en rabatt när man handlar. En annan fördel med olika företags appar är att man har eventuella klubbkort, bonuscheckar och exklusiva erbjudanden lättillgängliga.

Det finns knappast någon större kedja som inte har olika slags bonusar för medlemmar, med undantag för en del restauranger. Men varför erbjuder företagen stora rabatter och bonusar till de som använder apparna i stället för fysiska klubbkort eller traditionella metoder? En av anledningarna är att de flesta alltid har mobilen med sig, eller i alla fall nära. Med hjälp av push-notiser direkt till telefonen, kan företagen nå ut till tiotusentals människor för att göra reklam för sina produkter och erbjudanden. Dessutom är människor som tillhör en kundklubb för ett företag eller varumärke ofta mer lojala shoppare än de som inte har något bonuskort, och företagen får en högre konvertering av sina produkter eller tjänster. Människor väljer i högre utsträckning de företagen som erbjuder någon slags bonus eller poäng när de ska handla något, för att kunna få en fördel senare.

Självklart är det inte bara fysiska butiker som erbjuder bonusar, utan även företag online. En av de branscher där bonusar hör till vardagen är på onlinecasinon. Karamba är ett av de ledande i branschen, med ett stort utbud av spel, en säker anslutning och med rättvisa vinster. Karamba bonuskod ger inte bara free spins, gratis spel på slots, utan även extra pengar i form av insättningsbonusar. Men de har även andra sorters bonusar och belöningsprogram till de lojala spelarna. Man tjänar till exempel 1 lojalitetspoäng för varje 10 kronor man satsar, och dessa poäng kan sedan lösas in mot pengar att spela för.

Så hur håller man bäst koll på alla bonuspoäng hos alla de olika kedjorna? Man kan ju ofta missa tidsbegränsade erbjudanden, så då kan det vara bra att ha en app som gör detta åt dig. Ett exempel är Award Wallet som är en gratis app till både Android och iOS. Den håller inte bara reda på dina poäng och bonusprogram, men även på dina olika medlemsnummer. Det är lätt att lägga till och synka nya bonusprogram, man behöver bara registrera sitt konto, logga in på appen och sedan genom den logga in till de bonusprogram där man är medlem. Sen hämtar appen all information om ditt poängsaldo och eventuell giltighetstid, och du slipper logga in på olika sidor och appar för att ha koll. Det är väldigt användbart om man reser mycket, eller helt enkelt bara vill ha en bättre översikt.