Bra e-bok: Datorsäkerhet för nybörjare!

Bra e-bok: Datorsäkerhet för nybörjare!

datorsakerhetSom många andra bloggare så prenumererar även jag på Tommy Johanssons nyhetsbrev. I nyhetsbrevet jag fick igår läste jag att han skrev en e-bok om datorsäkerhet för nybörjare.
För alla oss Windows älskare är kunskap om säkerhet väldigt viktigt, speciellt i dagens läge när man verkligen kan råka illa ut om man är nonchalant eller okunnig. Så jag köpte hans e-bok och läste igenom. Den är på 31 sida och jag kan verkligen rekommendera den speciellt för de som är inte säkra på sin kunskap om hur man ska skydda sig. Även mer kunniga i ämnet kan köpa, det finns alltid något man kan lära sig. Kostnad just nu är 25 kr och man kan betala via sms. För att köpa boken titta här.

En liten förklaring till alla som skickar mail med konstiga funderingar. Jag läser Tommys blogg och andra bloggar och vill verkligen tipsa om alla bra saker som skrivs på nätet men detta är ingen reklam och jag har absolut ingen anledning att reklamera Tommy eller någon annan.