Netflix även på LG SMART-TV

Netflix även på LG SMART-TV

LG Electronics erbjuder nu Netflix som en av premiumtjänsterna i LG Smart-TV. Netflix som jag skrev om igår är, med sina 27 miljoner användare, världens största prenumerationstjänst för filmer och TV-program som streamas via internet. När företaget nu genomför sin efterlängtade lansering på den nordiska marknaden är LG en av de plattformar som direkt erbjuder tjänsten till sina användare.

För 79 kronor i månaden kan nu ta del av Netflix enorma utbud av amerikanska, nordiska och internationella filmer och TV-program, smidigt och enkelt direkt i sin LG Smart-TV. Netflix kommer att finnas tillgänglig på samtliga LG:s produkter med Smart-TV som lanserats under 2012, inklusive TV-apparater, hemmabiosystem, blu-ray-spelare och mediespelare. För att få tillgång till Netflix måste användaren först teckna ett abonnemang på Netflix hemsida www.netflix.se. Där finns också mer information om priser och utbud.

Användare som redan idag äger en 2012 års Smart-TV-produkt från LG måste installera den mjukvaruppdatering som automatiskt skickas ut via internet. Därefter går det enkelt att hitta Netflix bland premiumtjänsterna i LG Smart-TV och ta del av de tiotusentals timmar underhållning som ingår i utbudet inklusive några av de mest populära filmerna och TV-programmen.

 

LG Smart TV erbjuder Netflix