Ring dina vänner från Facebook

Ring dina vänner från Facebook

tringme

VoIP (Voice over Internet Protocol – det är tekniken som används för att överföra röstsamtal via Internet) TringMe har startat en Facebook applikation som låter användare ringa från det sociala nätverket med ett flashbaserad webb-telefon för webbläsare. Du kan bädda in widgets i din Facebook profil så att vänner kan ringa eller SMS-a dig.
Applikation har mycket av den funktionalitet som en vanlig VoIP som Skype har. Om du har en TringMe konto kan du integrera ditt konto med Facebook. Naturligtvis måste du köpa krediter att använda programmet, och den sträcker sig från $ 5 till $ 100 värde av krediter, köpt via PayPal.

Facebook har också en liknande Skype – baserad applikation kallad SkypeMe, som gör att du kan köra Skype med dina vänner.
TringMe har nyligen inlett en demo av en widget som nu ger en användare möjlighet att göra ett VoIP-samtal från Microsoft Silverlight applikationer. Silverlight ger inte tillgång till en mikrofon, vilket begränsar VoIP-samtal, så TringMe använder en bakdörr Flash widget för att få tillgång till mikrofon.