Image default
Android

Samsungs Galaxy S II säljer som bara den

Samsungs värsting, pekskärmsmobil Galaxy S II har nu nått en försäljning på 10 miljoner exemplar världen över.

Åtta veckor efter lanseringen i april hade den smarta pekskärmsmobilen sålts i 5 miljoner exemplar. Nu är försäljningen av Galaxy S II dubblerad. Så det är nog inte så konstigt att många testare kallade den för väldens bästa mobil.

Galaxy S II har uppmärksammats för sitt 8,49 millimeter tunna skal och den 4,3 tum stora och ljusstarka superamoledskärmen. Även det snabbt arbetande operativsystemet Android 2.3 och den dubbelkärniga processorn på 1,2 gigahertz har lagt grund för försäljningssuccén och gör det möjligt att exempelvis lyssna på musik samtidigt som man tittar på bilder eller skickar meddelanden till vänner och bekanta. Därtill gör Social Hub, Samsungs smarta samlingsplats för kontakt med vännerna via exempelvis e-post eller sociala medier, det enkelt att hålla kontakt med nära och kära i Galaxy S II.          

Galaxy S II har även lanserats i vit design, och finns sedan tidigare i ett svart utförande. Själv har jag den svarta men kan hålla med om att den vita är mer stilren och snygg.

 

 

Relaterade inlägg

Firefox kommer till Android

iggypop

Google Reader app för Android

iggypop

Video: HTC Flyer live demo

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer