Skrivkramp, tidsbrist, lathet

Över två månader har inte en enda inlägg ramlat in på min blogg. För det mesta brist på tid, för jobbet och familjen går före men ibland även lathet att skriva och publicera inlägg. Under tiden har man haft en del ledighet och samtidigt har det inte hänt så värst mycket i den mobila branschen. Det har visats en del nyheter men fortfarande är det samma telefoner som är ledande som Galaxy S2 i Android världen och iPhone i iOS världen. Ny Android version 4.0 eller populär kallad Ice Cream Sandwich (ICS) kommer nu att börja levereras till de flesta nya smarta mobiler. Väntar med spänning att den ska komma till min Galaxy S2 nån gång i mars är det sagt.

Samtidigt har jag slagit ihop min blogg om surfplattor med denna bloggen så en del grej om surfplattor kommer jag att skriva om här. Det är trots allt samma (eller väldigt lika) operativsystem, både surfplattor och smarta mobiler anses som mobila enheter så det är bäst att skriva om de på samma blogg. Själv äger jag Acer Iconia A500 som jag fick i julklapp och jag måste erkänna att jag är mer än nöjd.

Så nu kommer jag igång på allvar för år 2012.