Sony Xperia Z3 Tablet Compact

Sony Xperia Z3 Tablet Compact är den ultimata underhållningsmaskinen som passar perfekt i handen, och så lätt att den knappt känns.

Surfplattan bygger vidare på Sonys marknadsledande damm- och vattentäthet (IP 68) och Sonys nya batteriteknik som räcker i upp till 13 timmar med oavbruten användning av multimedia innan laddsladden behöver plockas fram.

Spela Playstation på Xperia Z3 Tablet Compact

Xperia Z3 Tablet Compact är den första surfplattan utrustad med PS4 Remote Play som gör det enkelt att koppla upp och kontrollera din Playstation 4 från surfplattan. Skulle exempelvis tv:n, till vilken din PS4-konsoll är kopplad, vara upptagen är det bara att via wifi koppla upp din Xperia Tablet Compact till din Playstation 4 och trådlöst fortsätta spela på surfplattan. PS4 Remote Play lanseras i november.

– Surfplattan har länge varit ytterligare en skärm i folks hem, men sällan något man tagit med sig i vardagen, likt sin smartphone. Men detta håller nu på att förändras i takt med att surfplattorna blir lättare och smidigare. Med lanseringen av Xperia Z3 Tablet Compact hoppas vi givetvis kunna ta kommandot i denna utveckling, säger Ola Lilja Molén, nordisk marknadsdirektör, Sony Mobile.

Premiummaterial

Sony Mobile har lång erfarenhet av att bygga enheter med hög kvalitet och stilren design, Xperia Z3 Tablet Compact är inget undantag. De rundade hörnen är gjorda i rostfritt stål och skärmen består av härdat glas, material som både gör Xperia Z3 Tablet Compact mer tålig och ökar premiumkänslan.

Världens snabbaste processor i en kompakt surfplatta

För att kunna leverera underhållning utan kompromisser är Xperia Z3 Tablet Compact utrustad med världens snabbaste tablet-processor i en kompakt surplatta. Med Qualcomm® Snapdragon™ 801 Quad-core 2.5 GHz processor6 och 3GB RAM klarar surfplattan även de tuffaste apparna. Grafikkortet Qualcomm® Adreno™ 330 GPU har 25 procent högre prestanda gentemot förra generationens grafikkort och bidrar till att 3D-spel flyter bättre.

Ljusstarkaste skärmen i en surfplatta från Sony

Xperia Z3 Tablet Compact är försedd med Live Color LED, en teknik hämtad från Sonys senaste BRAVIA tv-apparater vilket ger skarpa och naturliga färger. Det intelligenta systemet X-Reality analyserar och förbättrar varje bild så att upplevelsen ska bli så behaglig som möjligt. Xperia Z3 Tablet Compact har dessutom den ljusstarkaste skärmen som någonsin suttit i en surfplatta från Sony. En hög ljusstyrka vilket underlättar användningen utomhus i starkt solljus.

Två bra kameror

Xperia Z3 Tablet Compact är försedd med två kameror. Den bakre är en 8.1 megapixelkamera som filmar i full HD och har Sonys Exmor RS-teknik. Den kraftfulla bildprocessorn kan kombinera ansiktsigenkänning, HDR och brusreducering för att automatiskt ge den bästa bilden. Den främre kameran är en 2,2 megapixelkamera, perfekt för videosamtal när man vill hålla kontakt med familj och vänner.

Appar för en smartare och roligare kamera

Xperia Z3 Tablet Compact utvecklar användarens fotograferande och filmande genom att erbjuda en uppsättning underhållande och användbara appar inbyggda direkt i kamerans gränssnitt. Följande sju appar är nya för Xperia Z3 Tablet Compact, men fler finns tillgängliga för nedladdning på Google Play:

 • Face in
  Med appen Face in kan du filma en händelse och samtidigt dig själv. På detta sätt fångar du både händelsen och dina egna reaktioner på händelsen i samma film.
 • Live on YouTube by Xperia
  Filma och sänd ut ditt material direkt på YouTube
 • Sticker creator
  Gör om dina favoritbilder till frimärken
 • Movie creator
  Klipp ihop och Skapa en film av dina stillbilder eller filmer.
 • Sound photo
  Addera ljud till dina bilder.
 • Multicamera
  Filma en händelse från olika vinklar genom att koppla ihop upp till tre Xperia-enheter som filmar samtidigt.
 • AR fun
  Addera roliga animationer till dina bilder och filmer.

Xperia Z3 Tablet Compact:s kamera-appar är en del i Sonys ekosystem genom vilket befintliga och framtida samarbetspartners kontinuerligt kommer att erbjuda nya, roliga och användbara foto- och filmupplevelser, lättillgängliga som appar direkt i kameragränssnittet.