Sponsrad Video: För det vidare

Jag fick idag möjlighet att kolla igenom en sida som jag tycker var intressant och vill gärna rekommendera den. Det är För det vidare, sidan som Skolverket har gjort för att stödja kommuners och skolors arbete med syftet att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Varför var sidan intressant för min del?
Helt enkelt för att jag lever med en lärare och anser att det är absolut en av mest underskattade yrke i Sverige idag. Så mycket som lärarna kämpar och jobbar får de inte i närheten tillbaka. Folk ser bara ledig sommar, massa lov, kommer kanske ihåg en dålig lärare från sin skoltid och drar alla över en kam. Inte nog med det så tycker jag att lärarna är väldigt dålig betalda, med tanke på utbildnings längd och kompetens. Så just denna sidan överraskade både mig och min fru väldigt positivt.

Här i video under ser ni fotbollspelaren Anton Hysén som hyllar Britt-Marie, hans gymnasielärare i svenska. Bland annat för att hon inspirerade honom till att våga vara sig själv. Se fler kända svenskar när de möter sin gamla lärare och läs mer om läraryrket på fordetvidare.se.

 

 

Dela inlägg

PinIt

Om iggypop

Igor Vrbljanac (iggypop) är en IT nörd som driver Falknet.se, en del av Falknet familjen. Här på Falknet kan du läsa om PC, smarta mobiler, appar, wordpress, webbutveckling, hårdvara, mjukvara, säkerhet och andra IT relaterade saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>