”The iPhone sucks” – tycker CNET

”The iPhone sucks” – tycker CNET

iphone

Enligt brittiska Cnet är Apples iPhone sämsta telefonen någonsin. Flora Graham skrev artikel om just dåliga sidor av en iPhone och hon nämner dålig täckning, batteritid, volym, högtalare och även risk för brännskador om man pratar för länge.
Om iPhone är så dåligt, varför är den så populär? Faktum är, trots att iPhone är den sämsta telefonen i världen, det är det bästa handdatorn som finns. Surfning är en uppenbarelse, det är en fantastisk musik-och film-playing iPod, och det är lätt som en plätt att installera tusentals apps som gör allt från att redigera dina bilder till att trimma din gitarr.

Lite väl hård bedömning tycker jag men ett bra sett att dra på sig lite mer uppmärksamhet för inlägg kommer nog att kommenteras ganska mycket (125 kommentar så här långt). Å andra sidan de grejerna hon nämner ska man inte bara nonchalera för jag hörde av en del vänner om det med dålig täckning och batteritid, samtidigt läser man om en del iPhone som faktiskt blir varma efter ett tag. Så har du inget behov av smart telefon eller handdator köp inte iPhone utan välj en enklare modell. Trots sin popularitet har iPhone en del nackdelar.