ViewSonic ViewPad 7

ViewSonic ViewPad 7

ViewSonic presenterade igår officiellt sin nya produkt ViewPad 7.

ViewPad 7 är ett världens första 7 ” Android 2,2 (Froyo) tablett med telefon funktioner, multi-tasking, fram-och bak kameran, VGA och 3MP, resolutioner respektive.

Den är lätt, i fickformat design och idealisk för alla som behöver en mobil anslutning till världen via e-post och video och vill njuta av ett brett spektrum av applikationer.

Med full 3G och telefon funktionalitet, SIM-kortplats och integrerad Bluetooth kommer ViewPad 7 att stödja chatt, text / MMS, VOIP och standard röstsamtal allt i en enda enhet.

Den har ett lättanvänt välbekant gränssnitt med en G-sensor som omorienterar skärmen beroende på hur enheten hålls och tillgång till Google Android App Store med över 100.000 apps.

Ytterligare funktioner inkluderar ett Micro SD-kortplats för upp till 32 GB lagringsutrymme, Wi-Fi och 3G-funktionalitet för surfande och USB-anslutning. Här finns också avancerade funktioner, inklusive Assisted GPS och ett Office-dokument läsare, tillsammans med möjlighet för handskrivna anteckningar. Det finns också en e-bok läsaren.

Viewpad 7 kommer att säljas på den europeiska marknaden, men det är oklart när den kommer till Sverige. Priset kommer att vara drygt 5000 kronor.