Windows Vista Service Pack 2

microsoft-vista.jpg

microsoft-vistaMicrosoft har precis släppt Service Pack 2 för Windows Vista-operativsystem som antingen kan laddas ner som ett fristående paket eller via Windows Update. 
Storleken på de 32-bitars fristående paketet är cirka 302 megabyte och den finns i fem språk och 390 megabyte för de sju språk service pack och nästan dubbelt så mycket för 64-bitars fristående paket som finns i storlekarna 508 respektive 622 megabyte. Storleken av Service Pack 2 är betydligt mindre när den hämtas över Windows Update med alla nedladdningar är den mindre än 100 megabyte i storlek för alla möjliga utgåvor.
Microsoft har skapat en ny artikel på TechNet om mest anmärkningsvärda förändringar som ingår i Windows Vista Service Pack 2. Ändringar som påverkar de flesta användare är möjlighet att öppna utgående TCP-anslutning gräns, stöd för Bluetooth 2.1, förbättringar i Wi -Fi-anslutningar och konfigurationer och integration av Windows Search 4.0.
Den fristående Windows Vista Service Pack 2 kan laddas ner från följande sidor:
Windows Vista Service Pack 2 5-språkig (engelska, franska, tyska, japanska eller spanska) fristående pack – ladda ner
Windows Vista Service Pack 2 5-språk DVD ISO – ladda ner
Windows Vista Service Pack 2 5-språk 64-bitars ladda ner

Dela inlägg

PinIt

About iggypop

Igor Vrbljanac (iggypop) är en IT nörd som driver Falknet.se, en del av Falknet familjen. Här på Falknet kan du läsa om PC, smarta mobiler, appar, wordpress, webbutveckling, hårdvara, mjukvara, säkerhet och andra IT relaterade saker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − 3 =

Top