Image default
Prylar

Acer LumiRead e-bokläsaren

Efter ett första meddelande redan i maj, det ser ut Acer är äntligen redo att göra sin officiella debut i e-läsaren marknaden. Enligt källor på företaget, kommer Acer LumiRead e-bokläsaren göra ett framträdande på den kommande IFA elektronik-mässan i Berlin nästa vecka och sedan slå till i tyska butiker i oktober. Tillgänglighet på andra marknader nämndes inte men det är sannolikt att andra europeiska länder kommer att få det inom kort.

Enheten kommer med en 6-tums monokrom (800 x 600) display, 2GB inbyggd lagring, en QWERTY-tangentbord, en microSD-kortplats, Wi-Fi och 3G-uppkoppling för att ladda ner böcker, webbläsare och ISBN skanner som gör att man kan skanna bokens kod för att köpa online eller bygga en önskelista med titlar man vill komma åt i framtiden. Det blir ett stort utbud av titlar tillgängliga för enheten. Innehållet kommer att genomföras genom Libri.de i Tyskland, Barnes & Noble i USA och grundare i Kina, med möjlighet finns att franska och italienska butiker ska vara med också.

Format som stöds är PDF, Epub, TXT, HTML, MOBI, RTF, DOC, och CHM, samt MP3 för ljudböcker. Rykten säger att LumiRead kommer att kosta runt € 250 ($ 316). Den siffran har inte bekräftats än.

källa: TechSpot

Relaterade inlägg

Bygg din egen HTPC

iggypop

Hur bra är ny Fitbit träningsklocka – Fitbit Blaze

iggypop

AttachéTM Evolutive – USB-minne i mikrostorlek

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer