Image default
Prylar

AttachéTM Evolutive – USB-minne i mikrostorlek

AttachéTM Evolutive är ett USB-minne i mikrostorlek som så snart det har anslutits till en bärbar dator via USB-porten fungerar som en nästan osynlig lagringslösning! Tack vare den minimala storleken är Attaché Evolutive den idealiska USB-lagringslösningen för tablets, netbooks och laptops.

Fördelen med PNY AttachéTM Evolutive är att data i själva verket lagras på ett MicroSDHC-kort. Det innebär att du kan använda Attaché Evolutive som en USB-lagringslösning, men även som MicroSDHC-adapter. Behöver du mer lagringsutrymme? Ta ut MicroSDHC-kortet och ersätt det med ett annat kort med högre kapacitet.

När man jobbar med tablets och netbooks är storleken mycket viktig. Med detta i bakhuvudet har PNY tagit fram en raffinerad lösning. MicroSDHC-porten sitter under själva USB-stickan vilket medför att när AttachéTM Evolutive är anslutet, är det så gott som omärkbart.

Vikten av att överföringar går snabbt kan inte nog betonas för dessa lagringsmedier. PNY:s AttachéTM Evolutive är försett med ett MicroSDHC-kort från PNY som ger dataöverföring med optimerad skrivhastighet på upp till 12 MB/s och en läshastighet på upp till 19 MB/s.

Du kan fortsätta att uppgradera och använda en rad olika MicroSDHC-kort, vilket ger flexibel och bärbar lagring.

AttachéTM Evolutive kan köpas hos PNY:s sedvanliga distributionskanaler, komplett med MicroSDHC-kort.

–           4 GB    rek-pris: 99 Sek
–           8 GB    rek-pris: 159 Sek
–           16 GB  rek-pris: 299 Sek

Relaterade inlägg

Hur bra är ny Fitbit träningsklocka – Fitbit Blaze

iggypop

Video: Så funkar E-boksläsaren Nook

iggypop

Alex – Android baserad e-boksläsaren

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer