Image default
Webb

Falknet är med i Blogg100

Ett problem som jag har länge haft med min blogg är att skriva inlägg regelbundet, i alla fall ett par per veckan. Nu försöker jag utmana mig själv genom att delta i Blogg100. Iden kommer från Fredrik Wass från Bisonblog som  startar utmaningen Blogg100 för tredje året i rad. Om man vill delta ska man anmäla sig och from idag (1. mars) ska man skriva minst ett inlägg varje dag i 100 dagar.
Förra året var det över 600 bloggare som deltog i utmaningen, och de skrev över 16 000 blogginlägg och 19 000 tweets under taggen #Blogg100. Låter fantastisk och utmanande och något som jag absolut behöver nu på Falknet.

Regler för  att vara med är enkla:

  • Blogg100 startar lördagen den 1 mars 2014
  • Varje dag, 100 dagar i rad, måste minst ett nytt inlägg publiceras på din egen blogg.
  • Tagga inlägg, tweets och annat relaterat med taggen #blogg100
  • Det finns inga krav på hur långt inlägget ska vara. (Ett inbäddat youtubeklipp är också ett inlägg).
  • Det är helt okej att förhandspublicera inlägg, men det blir kanske roligare att skriva tätare inpå själva publiceringen.

Man kan följa utveckling även på Blogg100 Facebook sida. Än så länge är det över 400 anmälda. Lycka till alla som deltar.

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

Relaterade inlägg

Google bryr sig inte om sökord i metataggen

iggypop

Dags att byta webbläsare?

iggypop

Facebook för Adobe Air

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer