Image default
Android

Google Play Filmer och Musik finns nu i Sverige

Igår lanserade Google film och musik tjänst för ett antal länder. bl.a. Danmark, Norge, Finland och slutligen även till Sverige. En efterlängtad tjänst, kanske lite för sent tycker jag i med att det finns redan en del etablerade liknande tjänster men vi får se.

Det är två tjänster som Google släppte  Google Play Musik och Google Play Filmer.

Google Play Musik

Med Google Play Musik är det möjligt att lyssna på musik, ladda upp och lagra egen musik och även köpa musik. Månadsavgift är 79 kronor (första 30 dagar gratis) och man kan strömma obegränsat med musik. Tjänsten har ingen bindningstid. Så egentligen påminner tjänsten väldigt mycket på redan etablerade Spotify, Wimp, Deezer osv. Google Play Musik finns tillgängligt i webbläsaren och som appar för Android och iOS.

Lyssna på musik på Google Play Musik

play_musik

 

Google Play Filmer

Google Play Filmer är tjänst för att hyra och köpa film. Precis som musik tjänsten finns Google Play Filmer tillgängligt i webbläsaren och som appar för Android och iOS. Hyrfilmer är giltiga i 30 dagar efter beställning, men om man börjar titta har man 48 timmar att se den klart. Köpta filmer kan så klart ses offline. Hyrfilmer kostar from 29 kronor och priset på köpfilmer är runt 100 kr.

Hyr/köp filmer på Google Play Film

play_film

 

Relaterade inlägg

Dansande Droiden

iggypop

HTC ONE M8

iggypop

Samsung Galaxy S4

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer