Image default
Övrigt

Tips: Handboken för effektiv viktnedgång

Här kommer en tips som handlar om träning och kost och som jag vill gärna dela med mig och som har hjälpt mig oerhört mycket.

Sedan jag började med styrketräning för många år sedan har jag läst många böcker och hemsidor om just styrketräning och kost. Det finns mängd med information både i bokform eller på webben men en hemsida har jag fastnat för och följer den slavisk. Det är styrkelabbet.se, blogg som ägs av Daniel Richter, styrkeinstruktör med en passion för styrketräning. Bloggen innehåller massor med information om styrketräning för både nybörjare och mer vana lyftare. Det som är bra är att texterna är väldig lättlästa och styrketräning/kost förklarad på bra sett.

Daniel har också skrivit två E-böcker (böcker i PDF eller Epub format): Handboken för effektiv viktnedgång och Så bränner du fett och bygger muskler. Den nyaste boken, Handboken för effektiv viktnedgång rekommenderar jag varmt till alla som kämpar med vikt och så som han förklarar i boken är den ända riktiga sättet att ha koll på vikten och koppen med hjälp av träning och sund kost. Så vitt jag vet har många det problemet att man år efter år kämpar med vikt utan att lyckas. Boken kostar 99 kr en vecka till, sedan blir priset 159 kr.

Daniel har också en podcast som väldigt många lyssnar på och som sänds tillsammans med Philip Wildenstam.  Lycka till med träning.

handboken styrkelabbet.3

Relaterade inlägg

Android växer

iggypop

Tv-spelshjälp

iggypop

Koppla mobilen och TV med DLNA

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer