Image default
Nyheter

Netflix lanserad i Sverige

Ännu en streamning tjänst har fått premeiär i Sverige. Det handlar om Netflix med en tillhörande Android-applikation. En annan konkurrent, Voddler har varit ett tag både på nätet och i smarta telefoner och tjänsten har fungerat ganska bra tycker jag.

Netflix har under lång tid varit en av de största aktörerna inom streamad film. Som andra liknande tjänster betalar men en månadskostnad och har tillgång till alla filmer och TV-serier som Netflix har i sitt bibliotek. Här i Sverige är  kostnaden 79 kr/månad men alla får en provmånad gratis. En härlig nyhet är att alla Spotify Premium-användare får testa Netflix gratis fram till årsskiftet. Man måste säga upp abonnemang innan gratis period är slut annars börjar man betala.

Jag har redan skapat konto och testat tjänsten i dator och allt funkar som det ska så länge. Filmer streamas bra utan störningar i alla fall på min 8 Mbits Adsl. Ska testa även på Android mobilen och den mobila nätverk. Man kan länka tjänsten med Facebook för att få reda på vilka filmer vänner rekommenderar. Det ända negativa är utbudet. De nyaste filmerna är inte med men det är så hos alla liknande tjänster.

Har du testat Netflix?

 

 

Relaterade inlägg

Firefox fyllde 5 år

iggypop

Äldsta Twitter användare är 104 år

iggypop

Bloggare emot FRA-lagen

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer