Image default
Spel

World of Warcraft

Jag är nog bland de få data nördar som aldrig har spelat World of Warcraft eller populärt kallat WoW. I för sig WoW är spel som gillas för det mesta av den unga generationer och ärligt talat känner jag inte en enda WoW fanatiker i min ålder men de finns säker.

WoW  är ett fantasi datorspel utvecklat av Blizzard Entertainment. Det är det fjärde spelet som släppts inom Warcraft-universumet och allt kom igång hösten 2004.
Handlingen utspelar sig i de två fiktiva världarna Azeroth och Outland (Northrend är en del av Azeroth). Spelet kräver en månadsavgift som ligger runt 120 kr/månad. Visst man kan ställa sig en fråga hur många ungdomar har råd till spelet men i de flesta fall löser föräldrar det hela tror jag.

Det tråkigaste kommer innan man börjar spela och det är att installera spelet. Det är förvisso bara tre skivor man ska installera men sedan är det massa patchar, addons och sånt som är nödvändigt för att spelet ska fungera. Så detta kan ta en del timmar för alla pachar och addons ska laddas ner så det gäller att man har snabb uppkoppling.
Man märker snabbt att Blizzard har gått lite till överdrift med hänsyn till säkerhet men det är en bra sak. Det sista man vill är att arbeta med spelet i veckor bara för att utsättas att någon stjäl allt från din karaktär bank. Det finns många falska e-postadresser och onlinebedrägerier som försöker få ditt konto information, så var försiktig med alla förfrågningar om information som inte kommer från Blizzard.

Världen Azeroth är en djärv och spännande plats, med allt en fantasi fan kan önska: heroiska swordfighting, gammal och kraftfull magi och en mängd monstruösa varelser. Om du är mer av en tänkare än en kämpe, kan du njuta av WoW: s prisbelönta grafik. Det finns några riktigt fantastiska ställen i spelet som bara följer enkla anvisningar kan ta dig till (och några riktigt bra hemliga ställen att starta upp.)

Du måste välja en karaktär som du gillar. Det bästa sättet att göra detta är att skapa ett gäng av dem tills du hittar en du verkligen gillar. När man är väl igång och spelar kan man hitta mängd med information på nätet om hur man ska göra i vissa situationer. Wow är inte bara ett spel det är en hel värld med information och möjligheter. Jag säger bara en sak: Lycka till.

Relaterade inlägg

Monopoly nu även online

iggypop

Lär dig om svininfluensa genom spelet

iggypop

Mobila plattformar och häftiga spel

iggypop

Denna webbplats använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi antar att du är ok med det här, men du kan välja bort om du vill. Acceptera Läs mer